TILL CHATTEN!

Öppen tisdagar

kl. 18:30-21:00

Mer info

TILL CHATTEN!

Öppen tisdagar

kl. 18:30-21:00

Mer info

Vad tycker du om oss?

Svara på vår enkät!

Det tar bara några minuter

Juventas Ungdomsjour på Snapchat

SNAPCHAT

pekar mot snapchat

För tjejer – Vårt stöd

Här får du stöd


STORASYSTER

Hos oss kan du få en storasyster som du får träffa regelbundet och hitta på saker tillsammans med. Läs mer om vårt systerskap här!


CHATT

Du kan chatta med oss tisdagar klockan 18.30-21.00.  Du får prata med oss om vad du vill, inga tankar, ämnen eller problem är för stora, för små, för dumma eller konstiga. I chatten får du vara anonym.

För att försäkra oss om att du som kontaktar oss har fått ett bra bemötande kvalitetssäkrar vi vårt arbete genom att skriva ut alla våra chattar och mail. Därefter läser verksamhetsansvarig igenom chatten eller mailet så att jourtjejerna kan få feedback på sina svar. Chattar och mail strimlas sedan sönder och kastas.


MAIL

Kontakta oss om vad du vill. Inga tankar, ämnen eller problem är för stora, för små, för dumma eller konstiga. Du får svar på mailet inom en vecka.

Du når oss på info@juventasungdomsjour.se

Du vet väl att du också kan maila till Frågelådan på tjejjouren.se? Där svarar tjejjourer från hela landet på din fråga.


TELEFON

Du kan få prata med vår verksamhetsansvariga mån-fre kl. 10-15. Du kan också lämna ett meddelande på telefonsvararen så ringer vi upp dig. Vill du slippa kostnaden för samtalet, maila eller smsa så ringer vi upp dig.

Tel: 08-550 680 60 och 070-310 28 44


STÖDSAMTAL IRL

Ibland kan det kännas skönt att träffa någon öga mot öga. Vår verksamhetsansvarige Jonna träffar dig gärna om du känner att du vill prata med någon eller om du vill ha någon som följer med dig till t.ex. ungdomsmottagningen, socialtjänsten, polis m.m.

Vi har inte drop-in men du är välkommen att boka tid per telefon eller via mail!


TYSTNADSLÖFTE

Vi som är anställda och volontärer skriver på ett tystnadslöfte som innebär att vi inte för vidare det ni pratat eller mailat om utanför jouren. Om vi känner en stark oro för dig och din situation, pratar vi med dig om det för att tillsammans komma fram till en lösning som ger dig rätt stöd och eventuellt skydd. Här kan du läsa mer om vad anmälningsskyldigheten inom socialtjänstlagen innebär.


Har du varit i kontakt med oss på något vis? Vi är mycket tacksamma om du svarar på några frågor om oss, så hjälper du oss att bli bättre! Enkäten tar bara några minuter.  Till enkäten! 


Juventas systrar tjejjour i Södertälje
Filmkväll med Juventas systrar

Filmkväll med Juventas systrar

Juventas systrar anordnar filmkvällar på biblioteket för unga tjejer under hösten. Kom och se på film med oss 29 december! <3

Läs mer!

Filmkväll med Juventas systrar

Filmkväll med Juventas systrar

Juventas systrar anordnar filmkvällar på biblioteket för unga tjejer under hösten. Kom och se på film med oss 1 december! <3

Läs mer!

Filmkväll med Juventas systrar

Filmkväll med Juventas systrar

Juventas systrar anordnar filmkvällar på biblioteket för unga tjejer under hösten. Kom och se på film med oss 3 november! <3

Läs mer!

Filmkväll med Juventas systrar

Juventas systrar anordnar filmkvällar på biblioteket för unga tjejer under hösten. Kom och se på film med oss 20 oktober! <3

Läs mer!